söndag 5 juni 2011

Entry 16: Vegas & Nolltolerans

Idag är det den 5e Juni, en Söndag för den som inte visste.
Det är soligt och varmt ute, inte riktigt så innåt helvete varmt som det var igår. Det var olidligt varmt igår, det känns att man har suttit och ugglat i ett kallt mörkt Sverige under hela den perioden.
Och nu så när värmen kommer och smäller på ordentligt så tycker man nästan att det stundtals är för varmt.. Nej för fan det är ingen attityd att gå in i sommaren med!

Ärligt talat så älskar jag både vintern, och sommaren.  Det ligger något mörkt och sadistiskt över vintern, en anonymitet där man strör runt med full vintermundering.
Medans sommartid gå klädd i så få plagg som möjligt, det är löst och enkelt.
Man kan lägga sig på en väl vald gräsmatta och sova.

Jag har sovit utomhus vid många tillfällen, då menar jag inte med tält och hela paketet utan rena övernattningar under bar himmel pga man var för full eller fjuttad för att våga ta sig hem i tron om att sheriffen skulle haffa en och bjuda på en mugg att pissa i.
Det händer inte "normalt" folk, iaf inte lika ofta som oss andra som genom åren på ett eller annat sätt blivit kända i poliskåken, oss tar dom in lite då och då för att jävlas och få lite resultat på tavlan.

Vad finns det annars för skäl till att gång på gång arrestera narkomaner som enbart har droger i blodet, det kostar oerhörda summor pengar på något som varken gör till eller från.
Kommer narkomanen som fick lämna pissprov eller blodprov lägga av att knarka bara för han eller hon torskade ?
- Nej givetvis inte. Det enda man som narkoman gör i den stunden är suckar för att alla jävla pengar och resurser går åt helt fel håll.

Det sägs ofta att Sverige skulle lära sig mycket om vi/dom/det skulle titta på andra länder och ta lärdom av dom, GÖR Sverige det ?
Antagligen till viss del, i frågor som IPRED och fildelning kanske men när det kommer till narkotika?
- Nej, det är noll tolerans som gäller och så får det vara med den saken!!

Jag vet att det inte håller, du vet säkert att det inte håller frågan är om bodström, reinfeldt och allt vad dom heter inser att det är ett dött lopp och det enda dom gör är att slösa pengar på något som går att fixa gratis och lägga resurserna där dom krävs istället.

Jag funderar på att kila bort till pizzerian och spela lite Vegas och kanske spela upp en gratis pizza.
Jag inte ofta med det men i veckan så gick det faktiskt hem!
Jag la i en 20lapp och spelade upp den till 100kr och tog då ut summan och beställde en pizza!
En jävligt god pizza dessutom!

//MM

Denna video ser förjävla skön ut,
http://youtu.be/WEh0JoSki-Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar