fredag 2 mars 2012

Entry 119: Idag minns vi..

Idag är det begravning och en dag då vi minns det långa liv som har levats och samlas för att säga adjö för nu. För ses det kommer vi göra en dag igen.

Jag låter bli att skriva något mera för nu och håller minnet vid liv i tankarna.
Vila i frid ******

Updatering kommer.

//MM

4 kommentarer:

  1. Det har varit tyst här på bloggen ett tag. Hoppas allt flyter på för dig. Keep up the good work. Mvh

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej,
      Ja dokumenterandet och skrivandet fick ta baksäte ett tag medans jag var på villovägar. Det var mycket som hände under kort period som fick mig helt ur ballans. Men nu är jag på en ny bana och positiv syn så det kommer komma nya inlägg här.
      Ha det fint!
      //MM

      Radera
  2. Saknar dina inlägg här. Har själv bytt från Suboxone till Subutex. Gick på Subutex i 2 veckor sen blev det byte till Metadon. Bytet gick relativt smärtfritt. Har 60 mg atm och har tagit Metadon nu i 9 dagar. Iaf, jag hade önskat att folk som gick på Metadon/Subutex -behandling kunde delta i diskussionsforum/bloggar etc. för att dela med sig av sina erfarenheter. Även prata om problem som dyker upp under behandlingen, sina sjuka och mörka tankar etc etc. Som en slags öppenvårds-grupp på nätet.

    Finns det några såna hemsidor/grupper redan tro? Och finns det här i Sverige? Kan nästan tänka mig att USA har något. Ska nog ta o kolla runt lite. Visst, flashback finns men det är inte riktigt vad jag söker.

    Hoppas att få höra mer av dig. Mvh

    SvaraRadera
    Svar
    1. Substitutprogrammen med Sub och Metadon har en viss "negativ klang" dels innom vården och ute i samhället. Att folk som har Subutex/Suboxone eller Metadon är nergångna missbrukare o dylikt. Det roliga är ju att även smärtpatienter i vissa fall får Buprenorfin eller Metadon men det handlar ju om brist av kunskap. Hade vi fler forum där folk öppet kunde dela med sig och diskutera dessa saker kanske det kunde bli lite mer kunskap. Det finns vissa utländska siter. Och såklart flashback men där är 90% av inläggen av folk som missbrukar metadon eller subb från gatan. Ha det fint!
      //MM

      Radera